Tekmovanje ACM v znanju računalništva

Individualna prijavnica za tekmovanje v znanju računalništva

Kot posamezniki se lahko prijavijo tudi tisti, ki bodo kasneje prijavljeni še v okviru svoje šole. To bi nam pomagalo pri ocenjevanju pričakovanega števila tekmovalcev in s tem pri organizaciji tekmovanja.

Zaželeno je, da se prijavite do 13. marca 2020, čeprav sprejemamo prijave tudi še po tem datumu. V skrajnem primeru je možna tudi prijava na samem tekmovanju.

Ker bo dopoldanski del tekmovanja potekal na FRI, popoldanski del (od vključno kosila naprej) pa na IJS, bo za tekmovalce organiziran prevoz od FRI do IJS. Tekmovalci in tekmovalke, ki želijo izkoristiti možnost prevoza, morajo s seboj prinesti podpisan obrazec s soglasjem staršev, da jih lahko peljemo.

Opozorimo še na to, da po 4. členu pravilnika tekmovanja prijava na tekmovanje šteje tudi kot pristanek na javno objavo doseženih rezultatov. Objavi se ime in priimek tekmovalca, šola, letnik, ime in priimek mentorja ter dosežene točka po nalogah in skupaj; rezultati so objavljeni na spletni strani tekmovanja in v biltenu tekmovanja.

Sočasna prijava na tekmovanje v razvoju spletnih aplikacij in tekmovanje v znanju računalništva ni mogoča, saj se tekmovanji časovno prekrivata.

Podatki o tekmovalcu/tekmovalki
           Ime:  *
Priimek:  *
Naslov elektronske pošte:  *
Ime šole:  *
Letnik:  *
Ime mentorja:  
Priimek mentorja:  
Skupina, v kateri bi tekmoval(a):  *
 
 
Domači naslov
(Če nočeš, ga ni treba vnesti. Naslova ne bomo objavili ali posredovali kakšnim tretjim osebam. Uporabili ga bomo le, če bi ti bilo slučajno potrebno po pošti poslati kakšno obvestilo o tekmovanju.)
Ulica, hišna številka:
Kraj:
Pošta:
 

Vprašanja, pripombe, komentarji? | H kazalu.